Avto šola

Šole vožnje po Sloveniji

Avto šola 3D d.o.o.

V Avto šoli 3D smo vpisali prvega kandidata za voznika v letu 1990. Kot prva zasebna avtošola v ljubljanski regiji smo na trg vstopili z jasnim ciljem, da postavimo kandidata za voznika v središče vseh naših prizadevanj. Naš cilj je Vaš uspeh. Do sedaj nam je zaupalo že več kot 6000 kandidatk in kandidatov, ki so z našo pomočjo že prišli do vozniškega dovoljenja. 80 % vseh naših kandidatov pride k nam na priporočilo staršev, znancev, sošolcev idr.

V predavalnici na Tržaški 2 organiziramo Tečaje CPP in Prve pomoči. Trudimo se, da bi bili tečaji zanimivi. Na predavanjih nas večkrat obišče tudi prometni psiholog, kar snov dodatno obogati in popestri.
V voznem parku Avto šole 3D lahko med vozili za praktični pouk izbirate Novi Clio in Clio. Vsa vozila so vzdrževana, predpisano opremljena in klimatizirana. Na poti Vas spremljajo naši učitelji in učiteljice vožnje, ki radi opravljajo svoj poklic. Izberete pa lahko tudi nemško, špansko in angleško govoreče učitelje vožnje (študenti iz tujine, tujci idr.).

Naš cilj bo dosežen, če bodo naši kandidati znanje in izkušnje pridobljene v času druženja z nami uporabljali tudi po končanem urjenju! Pravo učenje se namreč začne šele, ko že imate vozniško dovoljenje!
Želimo si, da bo čas, ki ga boste preživeli z nami poučen in prijeten, predvsem pa Vam želimo veliko veselja in uspehov pri premagovanju ovir na poti do vozniškega dovoljenja!

AVTO ŠOLA 3D d.o.o.
Tržaška cesta 2
1000 LJUBLJANA

Telefon: (01) 425 42 04
Telefaks: (01) 426 90 12
Mobitel: (031) 876 147
Mobitel: (031) 655 971
E-pošta: 3-d@3-d.si
Internet naslov: http://www.3-d.si

Spletna stran je naprodaj.

Ste avto šola, delate na svoji spletni strategiji in si želite povečati doseg? Vržite mi SMS na 031632346 😉