Avto šola

Šole vožnje po Sloveniji

Avto šola Vremec d.o.o.

Tečaj cestnoprometnih predpisov (CPP) poteka v učilnici avto šole. Predavanja so računalniško podprta in naši predavatelji se bodo še posebej potrudili, da vam bodo predavali obravnavano snov na čim bolj zanimiv način.
Posodili vam bomo vso potrebno literaturo.

Po končanem tečaju boste opravili preizkus znanja iz CPP.
Izstavili vam bomo evidenčni karton vožnje.

Zdravniški pregled za voznika motornih vozil se organizira med tečajem CPP, lahko pa ga opravite pri pooblaščeni organizaciji tudi sami . Po opravljenem zdravstvenem pregledu dobite zdravniško spričevalo, ki velja dve leti.

Po končanem tečaju CPP je organiziran tečaj prve pomoči. Tečaja in preizkusa so oproščeni kandidati, ki že imajo vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil (A, B, C, ali E kategorija) in kandidati, ki imajo ustrezno zdravstveno izobrazbo.

Ko dobite evidenčni karton vožnje in zdravniško spričevalo, se dogovorite za ure praktične vožnje in pričnete z vožnjo.

Po koncu programa praktične vožnje, pred komisijo avto šole Vremec opravite praktični preizkus znanja in se prijavite za vozniški izpit.

Za vozniški izpit se prijavite v upravni enoti, na področju katere ste opravili tečaj. Prijavi priložite zdravstveno spričevalo, potrdilo o opravljenem izpitu iz prve pomoči, evidenčni karton vožnje, osebno izkaznico in potrdilo o plačilu.

Pred izpitno komisijo opravite najprej teoretični del vozniškega izpita, nato pa še izpit iz vožnje. Po opravljenem vozniškem izpitu vam izpitna komisija izda potrdilo o opravljenem izpitu, oziroma vam vanj vpiše novo kategorijo.

AVTO ŠOLA VREMEC d.o.o.
Kosarjeva ulica 5
2000 MARIBOR

Telefon: (02) 250 05 50
Telefaks: (02) 250 05 50
GSM: (040) 304 804
E-pošta: info@vremec.si
Internet naslov: http://www.vremec.si
Identifikacijska št.: SI72438266
Transakcijski račun: 04515-0000615294

Spletna stran je naprodaj.

Ste avto šola, delate na svoji spletni strategiji in si želite povečati doseg? Vržite mi SMS na 031632346 😉