Avto šola

Šole vožnje po Sloveniji

Avto šola Blisk d.o.o.

Avto šola Blisk je bila ustanovljena v letu 1991, ko so se kandidati za voznike usposabljali še na legendarnem vozilu YUGO. Že v letu 1995 smo svojo ponudbo razširili in kategoriji B dodali tudi A. Kandidati za A kategorije so pridobivali veščine na motornem kolesu YAMAHA. V letu 2000 smo svojo ponudbo zaokrožili z izvajanjem programa za pridobitev C in CE kategorije.

Organiziramo tečaje Cestno-prometnih predpisov in prve pomoči z izpitom. Teoretično usposabljanje izvajamo v lastni, sodobno opremljeni klimatizirani učilnici, kjer se v delovnem času kandidati lahko nemoteno pripravljajo tudi na teoretični izpit na Izpitnem centru za kar jim nudimo poseben računalniški program testiranja.

Učitelji praktične vožnje usposabljajo kandidate za pridobitev vozniškega dovoljenja za kategorije: A, B, BE, C, CE in AM. Usposabljanja se izvajajo na motornih kolesih YAMAHA, KAWASAKI, vozilih CLIO, kamionu MAN s tandem prikolico in kolesu z motorjem. Vsa vozila so klimatizirana in redno vzdrževana.

Nudimo tudi tečaje za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije voznik/voznica.

Ker pravijo, da se učimo vse življenje vas vabimo, da preverite svoje znanje Cestno- prometnih predpisov. Če bo vaše znanje pomanjkljivo si vzemite čas in nadoknadite zamujeno!

AVTO ŠOLA BLISK d.o.o.
Gorazdova ulica 15
1000 LJUBLJANA

Telefon: (01) 515 01 60
Telefaks: (01) 515 01 65
E-pošta: blisk-as@siol.net
Internet naslov: http://www.blisk-as.si
Kontaktna oseba: Lukič Mile, direktor
Identifikacijska št.: SI57478341

Spletna stran je naprodaj.

Ste avto šola, delate na svoji spletni strategiji in si želite povečati doseg? Vržite mi SMS na 031632346 😉