Avto šola

Šole vožnje po Sloveniji

Avto moto Novo mesto

Avto moto Novo mesto d.o.o. je delovna organizacija z 11 zaposlenimi in se ukvarja z več dejavnostmi. Ena glavnih je poučevanje kandidatov za voznike motornih vozil vseh kategorij.

Avtošola v podjetju AVTO MOTO d.o.o. je šola s skoraj 40 letno tradicijo.V njej je redno zaposlenih sedem inštruktorjev, predavatelj in vodja avtošole.

Poslovni prostori avto šole se nahajajo v mirnem in lepo urejenem okolju, oddaljenem dober kilometer iz centra mesta na Zwittrowi 1.

Avtošola ima sodobno učilnico opremljeno z multimedijskim programom za poučevanje CPP kandidatov. V kratkem pa jo bomo opremili z najnovejšimi računalniškimi programi.

Vozni park je prav tako zelo sodoben in kvalitetno opremljen. Vsa vozila so novejše izdelave, niso starejša od dveh let in opremljena z klimatskimi napravami!

Po novem pravilniku, kateri je stopil v veljavo 1.maja 2000, morajo imeti avtošole poleg ostale opremljenosti tudi poligon oz. neprometno površino za poučevanje prvih učnih ur vožnje. V ta namen smo za poslovno stavbo zgradili omenjeni poligon in s tem omogočili varne in lažje začetne učne ure našim kandidatom.

Dijaki, študentje ter ožji družinski člani člana AMD Novo mesto imajo določene popuste pri vseh urah vožnje.

AVTO MOTO NOVO MESTO, avtošola, avtopralnica, avto moto društvo, članstvo, d.o.o.
Zwittrova ulica 1
8000 NOVO MESTO

Telefon: (07) 393 53 90
Telefaks: (07) 393 53 95
GSM: (041) 645 537
E-pošta: rudi.bogataj@avtomoto.si
Identifikacijska št.: SI52839214

Dejavnosti: članstvo, šport, avtošola, avtopralnica
Avtošola za vozniške kat.: A-125, A, B, C, D, E, EkB, F, H

Spletna stran je naprodaj.

Ste avto šola, delate na svoji spletni strategiji in si želite povečati doseg? Vržite mi SMS na 031632346 😉